Нд.: Вихідний

Сб.: 9:00 - 15:00

Пн. - Пт.: 9:00 - 19:00

Хвороби пародонту, на що слід звернути увагу.

Пародонт – це м’які тканини, що оточують зуб, від їх здоров’я залежить збереження зубів. Руйнування тканин пародонту багато в чому сприяє через бактерії, які вступають в реакцію з деякими харчовими компонентами – крохмалем, цукром, утворюючи липку і безбарвну плівку на зубах. Повсякденна гігієна зубів, звичайно ж, видаляє її, але в важкодоступних місцях, особливо якщо спостерігається скупченість зубів, плівка залишається і, нашаровуючись, утворює зубний камінь. Як би гарно и переконливо не рекламували засоби, що видаляють зубний камінь, зробити це в домашніх умовах – неможливо. Тільки професійна чистка зубів в кріслі стоматолога дозволяє ефективно видалити зубний камінь, позбавивши тим самим тканини пародонту від руйнування.

Бактерії, рото-вірусні інфекції сприяють запаленню і подразненню ясен, що може привести до таких серйозних запальних процесів, як гінгівіт. Проникаючи вглиб уражених тканин бактерії, можуть так само серйозно впливати на тканини кісток. Захворювання пародонту умовно можна розділити на три види: пухлинні, дистрофічні, запальні. Якщо зустрічається поєднання запалення і дистрофії, то це пародонтоз, захворювання при якому є великий ризик втратити навіть здорові зуби. Пародонтоз в свою чергу буває системним, локальним і генералізованим. Краще не займатися в будь-якому випадку самолікуванням, а при перших же тривожних ознаках звертатися до лікаря.

Симптомами захворювання пародонту служать рухливість зубів, стійкий неприємний запах з рота, оскільки йде активний запальний процес; кровоточивість ясен, наявність гною між яснами і зубами. Найчастіше захворювання пародонту схильні дорослі люди, віком від 40 років. Частою причиною виникнення може бути куріння, погана гігієна порожнини рота, захворювання, що знижують імунний захист організму, цукровий діабет, онкологічні захворювання, зловживання деякими ліками, неправильно встановлені зубні протези.

Для запису до лікаря зателефонуйте нам, або заповніть форму.

Modern Dentistry

Проспект М. Лушпи 5, корпус 28

Пн. - Пт.: 9:00 - 19:00

Сб.: 9:00 - 15:00

Нд.: Вихідній

Modern Dentistry - це якісна та сучасна стоматологія для всієї родини в місті Суми.

Задати запитання або залишити свої відгуки ви можете приєднавшись до нас в соціальних мережах.

Нам важлива думка кожного нашого клієнта.

Оптимизация сайтов WEB24